Et coworking -rum er et godt sted at møde mennesker i samme branche, lad os skabe et miljø, hvor alle føler sig velkomne og kan samarbejde.

Rocket Labs er en opstart, der gør det muligt for arbejdere overalt at arbejde eksternt. Med virksomhedens service kan medarbejdere arbejde hvor som helst i verden, når de har brug for det, ved hjælp af deres egen bærbare computer eller smartphone. Ideen er at holde medarbejderne forbundet i det, der i stigende grad bliver en stadig mere global arbejdsstyrke.

Deltidsarbejdere er en gruppe, der vokser i USA og Europa. En virksomhed kunne bruge en deltidsansat til at øge produktiviteten og reducere omkostningerne ved køb og ansættelse af fastansatte.

Afsnit emne: Arbejdsmiljø, sikkerhed, kultur

Sektionsnøgleord: kontorbygning, arbejdskultur, arbejdsmiljø, sikkerhedskultur

Indledning: En del af den nuværende arbejdsstyrke består af mennesker, der ønsker mere fleksible arbejdstider, end deres arbejdsgiver tillader det. Dette skyldes, at der er brug for mere tid til arbejde end søvn. Dette implementeres normalt af virksomheder enten ved at øge eller formindske arbejdsdagens længde eller indstille forskellige arbejdstider i henhold til medarbejderens krav.

“Vi behandler vores medarbejdere som familie,” siger Jan Van de Leer (CEO og medstifter) af Rocket Labs

Samarbejdskontor

Samarbejdskontorer er designet til at være steder, der tilskynder til samarbejde, håber at hjælpe folk med at føle sig mere positive til deres arbejde og tilbyde et sikkert arbejdsmiljø.

Tidligere blev samarbejdskontorer skabt som et rum for samarbejde og diskussioner mellem virksomhedens medarbejdere. I de senere år er de blevet omdannet til en slags coworking -rum.

Rocket Labs er et coworking- og samarbejdsrum. Det har en “intet pres” atmosfære og opfordrer folk til at tale og dele deres ideer med andre.

Kontor i timen

Et coworking -rum er en slags virtuelt kontor, hvor du løbende kan møde mennesker, der deler din interesse og arbejder med dig.

Et coworking -rum letter interaktionen mellem mennesker og giver flere muligheder for at lære og vokse ved at give flere muligheder for mentorskab, netværk og læring.

Formålet med denne artikel er at informere dig om det nye koncept for kontortid, en ny måde at arbejde og samarbejde på. Konceptet blev opfundet af Rocket Labs og Park Street Nordicom.

Kontortid: Ideen bag kontortiden er at give folk mulighed for at trække en grænse og bede deres kolleger om hjælp, når de har brug for det uden at føle, at de beder om hjælp fra deres jævnaldrende, eller endda at de trænger ind på andres tid. På denne måde kan du faktisk arbejde mere effektivt og samtidig holde dit personlige liv mere privat.

En almindelig arbejdspladspraksis er at arbejde i kontortid, det betyder, at du kan komme til kontoret i en time hver dag. Dette kan være praktisk for nogle mennesker, men ikke alle ønsker at arbejde i kontortid, hvilket kan være udfordrende for nogle af os, der ikke er vant til det. Dette stykke søger at beskrive fordelene ved at arbejde i kontortid.

Når du taler om kontortid, tænker du normalt på ligesindede, der arbejder sammen på samme tid og hygger sig sammen. Men faktisk er dette meget muligvis ikke det, du virkelig vil have, når du arbejder på et åbent arbejdsområde. For eksempel kan det være almindeligt, at mange mennesker i et team med forskellige færdigheder og kompetencer foretrækker deres eget rum i stedet for at samarbejde med andre kolleger om en enkelt opgave. Det kan også ske, at en person i en